fredag 23 september 2016

Stenkista brygga

Bygga brygga med stenkista. Ett bryggalternativ om bottenförhållandena är sådana att det är svårt att fästa stolpar. Av tradition brukar stenkistor timras ihop av . En pålad brygga klarar ofta vinterisen på ett bra sätt då den i viss mån kan röra sig i både sid- och höjdled. En brygga med stenkista klarar enormt kraftigt tryck .

Det ska bli en brygga av en stenkista och en brädsklädd kaj i båtlänningen. Eftersom det är svindyrt att göra stenkistor så har jag valt att göra . En stenkiste anläggning eller en enkel stenkista vill vi gärna bygga med endast. De absolut vanligaste anledningarna till att välja en stenkiste brygga är i första . Vi renoverar eller bygger din nya sjöbo båthus, brygga eller stenkista.


Vår specialitet är byggnadsvård med genuint hantverk enligt . Floating Jetty, Fasta Brygga.

This Pin was discovered by Janis Murnieks. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Här skapar du din brygga. Börja med Välja utförande.


När du bestämt bryggtyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar och klicka. Sjöliv bygger och installerar alla typer av bryggor och hamnanläggningar - Fasta bryggor och Flytbryggor. Vi bygger din brygga , stor som liten! Sandö brygga på stenkista.


Red Mount AB med AB Sjöliv. Stenkista betraktas av många som bryggornas Rolls Royce. Den har både fördelar och nackdelar och den intresserade bör utgå ifrån.


Anläggning av brygga med minsta möjliga miljöpåverkan. Medan en brygga bestående av en stenkista helt blockerar vattenflödet. Min kompis har ett ställe på Åland med en vik (Föglöfjärden utanför med färjetrafik) där vi försökt bygga brygga (delvis med lokal proffshjälp).


Det här är lösningen för dig som är trött på att reparera skador som isen gjort på din fasta brygga eller stenkista år efter år. Pontonerna har en volym på 3L .

Förslag på konstruktion: 1. Ansökan avser tillbyggnad av befintlig brygga med ca kvm. Bor du vid vattnet kan det vara skönt med en egen brygga att dyka från. Läge och användning avgörande för valet av konstruktion. Sommaren är högsäsong för bryggbyggare och bryggreparatörer.


Har du strandtomt hemma eller vid stugan, så ska du förstås ha en brygga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg