fredag 16 september 2016

Lasthållningsventil funktion

Lasthållningsventil DLHV. Att åstadkomma en säker och svängningsfri. För att få en acceptabel funktion måste systemet ställas in på ett sätt som vid . Pilotstyrda backventiler har motsvarande funktion men saknar helt . Huddig 9-går sakta på lyftkolvarna.

Beskrivning av komponenter och funktioner. Over-center ventil ( lasthållningsventil ). Vilken funktion har ventilen som är ansluten till cylinderns kolvsida? Detta tillsammans med någon form av lasthållningsventil. Ja, kärt barn har många namn.


Vårt stora utbud av olika smarta patronventiler ger optimal kompakt funktion för såväl mobila som industriella applikationer. Att kunna vinkla vipparmen uppåt, relativt till lyftarmen, ger större möjlighet att jobba i trånga . Snabb och säker leverans.

I ena läget har du normal funktion , i andra flytläge. Observera att om grävaren har en lasthållningsventil så måste dämparen monteras mellan lyftcylindern och lasthållningsventilen för att uppnå önskad funktion. Säkerhet står alltid överst på dagordningen då. Oljan som kommer in i P-anslutningen passerar en avstäng-. Därefter passerar oljan en lasthållningsventil för att slutligen hamna i . QSC tillsammans med Q-Safe redskapsfäste ger full funktion.


Konstruktion och funktion. Uppstartning samt intrimning av system med lasthållningsventil. Se Olssons i Ellös produktsortiment inom Hydraulik - Hjälpventil. Justera hastighet på tiltrotatorns funktioner. I ICS är varje funktion och komponent speciellt utvecklad för att maximera fördelarna med din tiltrotator samtidigt som.


Dubbelverkande med lasthållningsventil. Kapitel beskriver varje komponent i systemet utifrån funktion. BIGAB Z är framtagen speciellt för BIGAB växlarvagnar i sin funktion och design. För beskrivning samt bild av respektive lasthållningsventil se kapitlet –. Funktion ”sväng” stannar då inte .

Schemat är generellt och tillsynspunkterna ska beroende av fordonstyp användas i. Följande myket viktiga funktioner är inbyggda i systemet ;. Power Max: Alla funktioner arbetar på max effekt. Färdbromsventil för medlutskörning. Körhastighet, framåt och bakåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg