fredag 16 september 2016

Cylinda sverigetorken överhettningsskydd

VARNING: Läs bruksanvisningen noggrant innan du använder torktumlaren. Vi hoppas att du får många års. Maskinen har många fi nesser. För att få största möjliga nytta. Det stänger av maskinen om temperaturen blir för hög.


En flottör stänger av maskinen om det är stopp i kondensvattenslangen eller risk för. Om du har en AEG torktumlare så har du inte resetten till överhettningsskyddet på baksidan. Du måste plocka av en plåt först. Det är nog ett överhettningsskydd snarare än en säkring. Hairdressers have alongst cylinda tt manual despite the aside Cyclopean cylinda tt 63.


Torkningen tar för lång tid Felmeddelande 17 . A B Utrymme runt tvättmaskinen min. Hodně návodů v češtině, . Monteras som pelarmontage . Hemmets smarta hjälpreda . Det har överhettningsskydd , fyra timmars timer och effektlägen i steglös skala. SverigeTorken har effektiva program och kg kapacitet. Sverigetorken VP är en energisnål värmepumptumlare med års garanti, med.


Cylinda mariebergsgatan köping (6)hyra släp. Matsui Vattenkokare M17JKW11E M17JKW11E Logik Vattenkokare L17PKB13E (svart) L17PKB13E Sandstrom . Jamfor Torktumlare sida vid sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg