torsdag 22 september 2016

Hella relä 40a

Enkelrelä utan fäste och dubbel utgång. Max belastning vid 12V: 40A. Normally-open relay, 4-pin, without bracket, 24V with two 6. För anslutning av strålkastare, signalhorn, fläktmotor, pumpmotor eller andra strömförbrukare.


I lager (1-arbetsdagar leveranstid). Välj butik för lagerstatus ›.

Slutande minirelä 5-stift med flatstiftsanslutningar och fäste. Elektroniskt blinkrelä 4-stift med felindikering av trasig glödlampa, med fäste. RELÄ STIFT, med skruvfäste. Relä Micro med resistor 4-stift. Med 40A relä , säkringshållare för stiftsäkring.


Det är vanligt att det finns två st på ett relä som endast är slutande. Hella Minirelä 5-stift Slutande. De två är samma, och bra att ha om man inte kan stoppa in två kablar i . Ett relä ger inte ett visst antal watt, det tål däremot ett visst antal ampere.

Vet att hella har 40a relän som är skitbra. Tillåten belastning vid 12V, 40A. Koppling relä 4-polig, 40A. Finns i följande katalog. Reläet som används är ett enkelrelä av typen slutande relä.


Kablarna ska för övrigt vara. Största jag sett för bilbruk i normalt sortiment är 30A. Extraljushållare och reläkablage för LED-ljusramp.


Levereras komplett med relä på 40A , kablar, säkring, strömbrytare och monteringsdetaljer. Vill du driva 2st lampor med ett reläkablage ? Klarar upp till 3st 75w xenonkit - 40A relä och 30A säkring. Reläsats 40A för extraljus.


Här hittar ni övrigt relä från 1bildemonteringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg