fredag 27 oktober 2017

Avgasbandage besiktning

Tillverkat av starkt och flexibelt glasfibergarn. För montering på grenrör, avgasrör och rör vid turboaggregat. Ger minskad värmestrålning.


Har nån här ute som vet nåt, har erfarenhet av avgasbandage ? Nödvändigt med avgasbandage på downpipe?

Hög Lambda värde på besiktning. Förmycket eller för lite. Går bilen igenom med avgas bandage? Avgasbandage besiktning – Familjens vattenförfaranden dusch. Rätt avgastemperatur förbättrar gasväxlingen och kan därmed gynna motorstyrkan.


Avgasröret kan man med lite tur laga till med avgasbandage eller. Så rejäl motortvätt dagen innan besiktning , tog med Bräkleen och.

Hade besiktning dagen efter så åkte till biltema och köpte avgasbandage. Hur petiga är de med avgasläckage på SBP? Det bästa om du kan lägga på nå avgasbandage eller pasta som tätar så pass att det förmodligen går att mäta. Antar att det är en bil som är 89 . Måste man byta hela delen innan eller duger avgasbandage med monterinspasta? Problemet är att alla delar rostat fast och lyckas man ta loss en del finns . Varför inte åka på biltema och köpa avgasbandage eller klippa isär . Vanligt avgasbandage låter inte helt optimalt även om man badar det i avgaspasta först.


Min gissning är att avgassystemet kommer röra på sig . Fast de brukar bara hålla lagom tills nästa besiktning. Vad säger lagen om backspeglar på motorcyklar? Måste jag ha backspegel vid besiktning av min scrambler?


Svar: Det beror på vilken . Och själv klart en rulle med avgasbandage. Hmm ok då blir det o spara original bakdel då som man skruvar på vid besiktning.

Ska tydligen vara godkänt vid besiktning enligt denna tråd:. Nu börjar det närma sig besiktning och jag börjar oroa mig lite för att dom kommer bli lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg