torsdag 26 oktober 2017

Ifø cera toiletsæde træ

Vi har designede toiletsæder til bl. Ifö Cera , Ifö Sign og Ifö Sign Art. Sammenlign priser og læs anmeldelser af ifö cera toiletsæde Badeværelsestilbehør.


Klik her og find den bedste pris nu! Ifö toiletsæde Ceed Signwood til Ifö Sign Kirsebær.

Toiletsæde produceret i kraftigt UREA-plast. Cera Soft kendes også som Lady Grip, da det har et praktisk lille håndtag smukt integreret i sit stilfulde design. Udskift det gamle toiletsæde - Find ud af her hvilket sæde der passer til dit gamle eller nye toilet. Soft close universalmodel af MDF med træfiner.


Sædet er forsynet med blødt lukkende hængsler af forkromet messing. Ifö buffer til Ifö Sign gl. Ifø Spira toiletsæde med softclose og quick release i hvid.

På lager - Levering: 1-dage. Tilføj til ønskeliste Tilføj til ønskeliste. Ifö Spira hårdt toiletsæde med forkromede beslag.


Du kan få Ifö Sign i træ , og kan vælge imellem mørk eg, lys eg og valnød. SANISCAN CERA TOILETSÆDE SOFT CLOSE BASIS HVID. Ikke egnet til Gustavsberg Nordic og Sanindusa Grand Luxe. Ifös toiletsæder fås som bløde, hårde eller i massivt træ.


Netop af denne grund har vi et stort udvalg af toiletsæder , som er designet helt specielt til netop disse Ifö . Se også det store udvalg af toiletsæder. Ifø toiletsæder Der er varer. Vi fører også tilbehør som toiletsæder og tilbehør til toiletmontering.


Skal du have et toiletsæde i træ eller med soft close? Læs om de populære mærker, og se vores store udvalg af eksklusive toiletsæder. Duraform Cera toiletsæde med soft close - hvid.


Hængetoilet, Ifø hængetoilet med toiletsæde i træ. Cera hvid toiletsæde med softclose.

Ifö Sign toilet Skjult S-Lås Hvid. Du finder vores udvalg af toiletter og toiletsæder her. Pressalit Selandia toiletsæde i træ - rabat-vvs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg