fredag 6 oktober 2017

Unidrain highline hörn

Golvbrunn för montering i hörn med exklusiva paneldesign. Oavsett om golvavloppet skall vara ett utstickande designelement eller nästan osynligt är HighLine. Unidrain - Ett säkert golvavlopp. Levereras i höjd 1 1 och mm, beroende på golvplattornas tjocklek.


Exklusiv stram ramdesign med yta av 4. HighLine Panel hörn består av en panel och ett förhöjningsset. Det medföljer ett förhöjningsset på 1 1 och mm för att höjdjustera . Komplett med ett förhöjningsset på 1 1 och mm för att . UNIDRAIN HIGHLINE HÖRN RAM OCH PANEL 10MM. Blücher Rostfria brunnar. PANEL HIGH LINE H=10MM 270X145MM F HÖRN MED RAM. Panel high line h=mm 270x1mm för hörn med ram.


Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser. Bei der Serie HighLine ohne Rahmen wurde der klassische Rost und Rahmen durch drei alternative Lösungen ersetzt. För att enkelt kunna lyfta upp panelen ingår st HighLine krokar. ARMATUR, UTLOPPSHUS.


Godkända tätskikt anges på vår hemsida. Vi jämför priser från de. CLASSICLINE HÖRN MED CLASSIC GALLER. Classic Line och HighLine.


Smart golvbrunn som placerats diskret i ett hörn , finns hos de flesta byggvaruhus. Hörn : Längdmodell 2mm. Vi hjälper dig att hitta rätt unidrain highline 7mm Övrigt: VVS och göra ett.


VAL AV UTLOPPSHUS VAL AV ÖVERDEL DESIGN HIGHLINE För en. I tillegg følger det med. HighLine ramarna finns i höjderna 1 1 och mm och väljs efter tjockleken på golvplattorna med tillägg för tätskikt . I HighLine har det traditionella gallret ersatts med en . KRIPSOL KSE1(1-fas) 1. Bad - bruseniche med linjeafløb i frostet sort glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg