torsdag 12 oktober 2017

Handdukstork nära badkar

Placering av handdukstork i badrum är vanligast, men även kök och grovkök. Ofta vill man placera handdukstorken nära tillhands efter dusch och bad. En handdukstork är inte enbart en nödvändighet, den kan också vara en. I och med att handdukstorken är vändbar bör strömbrytaren placeras bortvänd från badkar.


Hej, såvitt jag förstått så får eluttag i badrum inte placeras närmare badkar än cm.

Gäller detta även för en handdukstork med fast. Problem med felplacerad handdukstork i nytt badrum, kreativa. Fråga experten: Vilket badkar passar i mitt lilla badrum?


Vilken handdukstork kombinerar bäst effektivitet, komfort och stil i badrummet? Ventil till handdukstork i krom Ventil med vred för vattenburet värmesystem. En elektrisk handdukstork är en fiffig uppfinning till badrummet.


Med en sådan är handdukarna alltid torra och varma när de behövs.

Handdukarna är också lätt . Kanske placeringen av den ska vara nära ytterdörren och även . Vi designar och producerar exklusiva handdukstorkar, badkar och tillbehör. Vad ska man tänka på när man väljer handdukstork och badkar ? Det är både lyxigt och snyggt att ha en sådan nära tillhands, så att du snabbt kan nå en varm. På dusch utan badkar gäller delen.


Vid eventuellt fabrikationsfel på Somatherms el handdukstork inom år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. El och vatten är en riskfylld kombination. Därför är kunskap om och försiktighet med den elektriska utrustningen extra viktiga i våtutrymmen. Värt att notera är att fordringarna gäller för elinstal- lationer i utrymmen där det finns badkar. Kräver helt vattentät armatur i klass IP och max 12V.


Oavsett om du har badkar eller dusch är det viktigt att fallet på golvet blir rätt, prata med din hantverkare! Belys det som är vackert men tänk . Hos Hemgallerian finns ett brett utbud av elektriska handdukstorkar med elpatron som är enkelt att installera och hänga på väggen. Alltid fraktfritt inom Sverige!

Köp prisvärda handdukstorkar hos Hemgallerian. Bra erbjudanden och snabba leveranser! Pris per handdukstork , Art.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg