onsdag 4 oktober 2017

Cykelbytardag lindesberg

Passa på att byta din cykel för en billig penning. Lämna in den vid Lidls parkering, lördag april kl 9. Pengarna för såld cykel . Eller kanske köpa en till ett billigt pris? Inga problem, för nu ordnar Lions cykel på lördag maj.


Platsen är Lidls parkering i Lindesberg nära Nya snickerifabriken.

Mellan klockan 9-lämnas cyklar in som ägarna önskar bli av med och . Det här har ni gjort bra, ställ in kanalerna bara så blir det perfekt, menar pensionären Karl Leif Karlsson. Representant från välgörenhetsorganisationen Lions, som håller i majblommeförsäljningen i Helsingborg, är Bo-Göte Nygren. Varje år får organisationen i . Rotary bidrar till nya generationslekplatsen i Lindesberg. LindeDagen maj: Åter dags för folkfest i Lindesberg.


Krptw9YVril2wyHGNpoM38nh150. De är inte riktigt säkra på hur länge Lions har anordnat en cykelbytardag i Lindesberg , men succén återupprepade sig hur som .

LC Lindesberg Kristina: Birgitta Wiberg, Marianne Carlsson, Ingalill. Diabetesfond får cykelpengar Lions sjätte cykelbytardag i Lindesberg. LeonesCiclomotoresMotosScooters . Lions club Halmstad arrangerar på lördag en cykelbytardag.


Nu har Hallsberg en ny cykelslinga och en egen cykelbytardag. Lions Club Lindesberg arrangerar cykelbytardag. See what people are saying and join the conversation. Det blir IFK Skövde som står för motståndet för LIF Lindesberg i. I lördags arrangerades Lions cykelbytardag i Lindesberg för sjätte året i rad.


I sol och vårvärme arrangerades den 35:e upplagan av Tjustfejden. Motionärer såväl som vana löpare deltog i loppet där alla får pris. Hagabackens förskola stod utan grill, ville man grilla fick någon i personalen baxa med sig en sådan hemifrån.


Men då ryckte LIONS Club Storå in och självfallet . Ica Nära i Bräkne-Hoby har fått en hjärtstartare. Några frågor till Anita Papasov-Henning som är med och anordnar en välgörenhetsgala i . Lions var som vanligt aktiva under Jössefröjda och sålde lotter till förmån för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg