onsdag 18 oktober 2017

Små burkar med lock

LUCKY X-MAS med twist-off lock. På Lagerhaus har vi ett stort utbud av glasburkar i olika storlekar. Små burkar som passar perfekt till lunchen. Förutom att bevara smaken så håller våra burkar din matförvaring prydlig och.


Det aromtäta locket behåller matens smak. Små askar, höga burkar , burkar med lock och hemliga askar i form av böcker.

Glas, blanka metaller, handmålade motiv och vackert nyanserade ytor som drar. Akrylburk liten PALASET med vitt lock. Burk med sil KLIP-IT ROUN 700ml. Vi erbjuder ett brett sortiment inom inredning online.


Flaska av plast för flytande honung med guld kork. Små runda burkar , lämpliga till varuprover eller salva. Rymmer ca gram honung. Guldfärgat 43-millimeterslock ingår.


Detta är endast ett urval.

Glasform med lock 2-p Pyrex. Brun glasburk ml med lock. Burkar med för trånga dragringar, vakuumförpackningar med för små hörnflikar, barnsäkra skruvlock, bergfasta lock på äppelmosburkar, Proseccokorkar, . En gammal järngryta, två runda koppar, en bambukvast. Rader med små burkar med lock står uppställda på hyllor. Kvinnorna gör i ordning te åt hennes far och . Kaffebryggare med muggar Cold Brew Kilner.


Gretha Låt hunden jobba på egen tass med att leta upp det gömda godiset. HITTAGODISBURKEN Nu behöver du skaffa två små burkar med lock. Köp online Engelska små burkar. Drill a hole in the top for the string to slide through, then screw the lid under a shelf . Päronen iläggas jemte ett pound ingefära, som bör hackas sönder i helt små bitar. De får inte vara mögliga eller gödslade med naturgödsel.


Skölj och skär grönsakerna i små jämnstora bitar eller tunna skivor–gärna med en. Förvaring och hållbarhet Lägg de torra örterna och grönsakerna i lufttäta burkar med lock. Glaslykta med hänge Hcm. Dessa burkar är extra lämpliga för förvaring av torrvaror i skafferi eller.


Plastburk 3ml svart lock.

De är stapelbara och lämpar sig för användning inom såväl små som stora verksamheter. De flesta plastburkar kommer med lock och i de fall lock inte medföljer går det . Med askar och burkar kan du. Berså burk med lock - cl - Gustavsbergs Porslinsfabrik. Vi arbetar med ledande glasproducenter i Sverige och Europa och utvecklar ständigt vårt produktutbud.


Nordic Pack tillhandahåller ett brett utbud av miljövänliga glasflaskor och burkar för livsmedelsindustrin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg