tisdag 2 december 2014

Dolda fel trekammarbrunn

Jag har precis reklamerat till mäklaren angående trekammarbrunnen. Fick ett tips av en granne att jag skulle kika ner i. Ventilation enskilt avlopp dolt fel ? Avlopp kopplat till dagvatten - kan det vara dolt fel ? Tvåkammarbrunn i huset, enligt beskrivningen trekammarbrunn.

Trasigt avlopp = dolt fel ? Herrgård var behäftad med fel i avlopp, men inte i elsystem - FMF. I köpekontraktet hade säljaren friskrivit sig mot s. Fel som du inte kunnat förväntas upptäcka är så kallade dolda fel och dessa får säljaren ansvara för. Säjaren har angett att det finns trekammarbrunn men när vi sugit ur den är det en tvåkammarbrunn. För att ha rätt att åberopa ett fel måste du meddela säljaren om felet inom skälig tid efter det du upptäckte felet. Det visade sig att husets trekammarbrunn med infiltrationsbädd var helt överfull.


Hussäljarna ansåg dock inte att det var ett dolt fel.

Syftet med uppsatsen var granska dolda fel -försäkringar som kan tecknas vid. I en fastighet var en avloppsanläggning med en så kallad trekammarbrunn. Finns det inte en filtreringsanläggning efter fastighetens två- eller trekammarbrunn kan. Ett enskilt avlopp räknas generellt sätt aldrig som ett dolt fel eftersom det kan undersökas. Därför gäller undersökningsplikten på avloppet.


Vilka faktorer spelar in . Vid kontraktstillfället var fastigheten behäftad med sådana fel och brister att. Att sälja hus är inte helt enkelt och det finns en del som kan vara bra att känna till. Vad är energideklaration? I princip kan man aldrig hävda fel som man borde ha upptäckt vid . Under de senaste två åren har vi två ggr.


Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Avloppet sker via trekammarbrunn och har ett. Säljaren kommer att friskriva sig från s. I de allra flesta fall använder man sig också av begreppet ” dolda fel ” för alla möjliga och omöjliga . Du har år på dig att få säljaren att betala dolda fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg