torsdag 11 december 2014

Jafo återförsäljare

Välj om du är proffs eller privat och hitta din närmaste återförsäljare. Stort sortiment av produkter från Jafo hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Hela Rinkaby Rörs verksamhet och utbud genomsyras av kvalitet och välkända fabrikat. Unidrain utvecklar golvbrunnar och golvavlopp där design och funktion möts. Unidrain säkerställer att det finns en golvbrunnslösning för alla smaker.

Använd vår sökfunktion för att hitta din närmaste utställning eller återförsäljare av Unidrainprodukter. Ange ditt postnummer här! Purus är ett innovativt företag i VVS-branschen och en av Skandinaviens ledande tillverkare av sanitetsprodukter för badrum och kök. JAFO är representerad på svenska marknaden och har även återförsäljare i de . Varumärket JAFO har egen tillverkning av golvbrunnar och övriga VVS produkter. All försäljning sker via återförsäljare.


Hitta din återförsäljare bland valen nedan . Leverantör av golvbrunnar, designsilar etc.

FÖRHÖJNINGSRING PF( JAFO ). JAFO golvbrunn PS med rostri klämring, mekaniskt luktstopp och hårsil i råstfritt . Jafo golvbrunn i plast med bottenutlopp mm. Golvbrunn Jafo Bastu vit. Vi verkar huvudsakligen som återförsäljare och grossist inom VA och . Bilia träffar avtal om strategiskt förvärv av BMW- och MINI- återförsäljare i . Jafo menar att Faluplast gjort sig skyldig till vilseledande . Monteringsplatta för golvbrunn, Jafo. Fixtur, används i träbjälklag by JAFO. EcoFlush är toaletten som känns som en vanlig toalett, men som använder extremt låga spolvolymer!


Med en dubbel spolfunktion och en urinskål i främre delen . Försäljning av profesionella headset till återförsäljare och slutkund. Distriktsansvarig för återförsäljare i region väst och syd. Klämring, för äldre golvbrunnar, vit.


Nu har Weber branschgodkännande på lätta och tunga konstruktioner med Tec Foliesystem och Tec Dispersionssystem tillsammans med Jafo. Jafo AB Företagsprofil i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens. JAFO AB säljer VVS-produkter i plast och rostfritt med golvbrunnar som.

PF kan endast monteras i JAFO :s golvbrunnar med skruvad klämring i plast. Som återförsäljare av professionell badrumsinredning erbjuder vi inredning från några av de bästa och mest populära aktörerna på marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg