torsdag 18 december 2014

Rörhållare garderob

Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering. Rörhållare eller rörfäste för mm rör i obehandlad mässing. Välkommen in till Sekelskifte och våra krokar och hängare i gammaldags stil!


Kromad hållare till klädstång. Theofils Beslag säljer rör, rörhållare , rörkopplingar och ledstångsbeslag. Klicka på bilderna för att förstora .

Vit nylon med härdade stålstift. Leverantör: Thomée AB, Edw. RÖRHÅLLARE VITLACK 25MMXÖPPEN 2ST. VÄGGFÄSTE SINGEL OVAL VIT LUNDBERGS. TRÅDBACK LUNDBERG VIT 427X427X185MM.


Lättmonterade och delbara rörfästen av aluminium gör det enkelt att montera, demontera, ändra och bygga om. Köp rör, rörhållare smidigt online på nätet hos OnlineByggvaror. Rör, rörhållare levererat.


Elfa konsol med rörhållare.

Hållare med snäpplåsning för rör Ø mm. Används för horisontella hyllplan t ex hatthylla. Hitta garderoben som passar dig. Välj utifrån många olika varianter som har skjutdörrar, gångjärnsdörrar, speglar och olika material på din garderob.


Prevex Produkter Byggsortiment Inredningsbeslag Klädkammare, garderob och förvaring Hyllsystem. Klädstångsrör och tillbehör. Väggfäste Singel rund En unik lösning som är skapad till mindre och lättare kombinationer där man inte har plats eller behov av skenor.


Konsol KMM rörhållare för klädstång Elfa. Find this Pin and more on . Rör och rörhållare - Se mer på vår hemsida. Vill ni ha ett rör i garderoben att sätta galgar på? Eller en reling till köket? Kanske en tross i trappen istället för en vanlig rundstav som handledare?


Slanghållare som håller ordning på slangen och röret till dammsugaren. Monteras lämpligen på insidan av skåpet, dörren eller direkt på . Visst är det härligt att få ordning i sina garderober och förvaringsutrymmen, planering och praktiska lösningar för hur. Avsedda att hakas i väggskenor modell V eller hängskenor modell H och HS.


Nu är garderoben klar i gästrummet så rummet ser lite mer färdigt ut nu ska det. Kan monteras på skåpets insida för att göra det enklare att .

Sluten eller öppen modell. Finns även med M5-gängat hål i fästplattan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg