tisdag 16 december 2014

Väggfäste handdukstork

Passar till Pisa, Milano och Napoli. Väggfästen som passar till handdukstorkar med runda rör. Handdukstork med låg energiförbrukning Klassisk handdukstork med vridbara väggfästen så handdukstorken kan anslutas i valfritt hörn.


BAUHAUS har handdukstorkar för alla badrum, stora som små och till alla system. PAX handdukstork med vridbara väggfäste.

Sladd (m) och stickpropp för elanslutning till eluttag (gör-det-själv montage). En uppvärmd handdukstork är inte bara praktisk, den förser även ditt hem med extra värme. Malmbergs väggfäste för dold anslutning. Placering, På golv, bänk eller vägg med medföljande väggfäste och stödben. Självklart kan du ha handdukstorken på dygnet runt, då lyser den rött för värme.


På nya PAX TR-i sitter det miljövänliga väggfästen i zink som ger en exklusiv . Ersättningsfästen Handdukstork , krom. Stor handdukstork med kromad utformning, strömbrytare och väggfäste.

Kabel med jordad stickpropp och anslutningskoppling för dold installation ingår. Vid installation skall handdukstorken anpassas för el alternativt vattenburet. Montera väggfäste och dekorhylsa enligt hålbild på väggen.


Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, ba dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage,. Har nu märkt att den Svedbergs handukstork jag hade tänkt mig inte kan ansluta elen genom vägginfästningen utan måste använda . ALTERNA VÄGGFÄSTE HANDDUKSTORK SCALDA R. Alterna Scalda väggfästen, passar Alterna Scalda handdukstork. Våra handdukstorkar och badrumsradiatorer är testade på Svensk marknad. Fyra väggfäste , placerade i vartdera hörnet ger plats för handdukar och en bra . Sätt i pluggarna i skruvhålen.


Tillbehör till Sofie och Butler. PAX TR-i – handdukstork med intelligent timer och smart väggfäste. Bestäm själv när din handduk ska vara varm. Välkommen till vår elbutik på internet. Vi har elmaterial till bra priser.


Här finns bland annat strömbrytare vägguttag och belysning. Fortuna är en handdukstork och med det menar vi att den har moderat.

Drottningholm Handdukstork.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg