fredag 5 december 2014

Holley blå bränslepump

Elektrisk bränslepump från holley för förgasarmotorer. Maxtryck är 14psi eller 1kg. Populärt kallad holley blå fastän din INTE är blå längre.


Rätt var det var förra våren så stendog pumpen. Hjälp med elektronisk bränslepump, Placering.

Montera holley bränslepump? Bränslepump som väsnas som en björn! Varför inte köpa en carter mekanisk bränslepump. Hur långt räcker orginal 2bränslepump. Tyvärr är den inte pålitlig heller.


Nu kör jag mallory pro comp 1pump med regulator och . Min kam har ingen nock för bränslepump så jag måste byta till el. Antar att du menar 800hk motor.

Klicka för en större bild). Någon som kan ge tips på en bränslepump som är bra på att suga! Inga flödesproblem i alla fall ! Ska byta till nåt snällare senare när lust och tid finns. Har en ny edelbrock 6elektronisk choke. Universalmodell för både bensin och diesel motorer.


Fälgar med däck, bränsletank, bränslepump. Smidig unisex vindjacka som är vind- och vattentät med mesh på insidan och AC coat. Kollade på ebay och där finns att hitta samma . LUFTFILTERINSATS x x HOLLEY. Mini med enkelförgasare waxstat blå. Svetsmutter till lambdasond.


Sachs 618-tryckplatta 4-puckad sinterlamell. Holley Blå - bränslepump. Ett litiumbaserat smörjfett med liknande användningsområden som. Bakaxel: bult med diff,.

Nytt elektroniskt tändsystem, ny tank, bränslepump och ny matta. Butik Övrigt Kristianstad. Dragögla Rem Röd Blå Guld Svart mfl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg