torsdag 11 december 2014

Stor sminkspegel med belysning

Sminkspegel som rekommenderas av Sveriges ledande makeup artister. Perfekt ljus för sminkning och en lyxig inredningsdetalj. Gratis frakt – Ett års garanti . Elegant sminkspegel SPT 40.


Leveranstid: 3-arbetsdagar.

Väggsminkspegel VISIO belysning , satinerat nickel. Hur spegeln sitter, vilken form den har och färg på eventuell ram, spelar stor roll för. Vit sminkspegel försedd med belysning - hela 16st LED-lampor för superbekväm. Spegel Temal Classic med LED-ramp. Astro Genova sminkspegel med belysning.


Vem har inte drömt om en riktig sminkspegel med belysning ? Då brukar man använda sminkspeglar med en ganska stor ram och en vacker . En praktisk och elegant fickspegel med LED- belysning oc.

En stor och exklusiv Make up- spegel för väggmontering. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså . En ensidig, modern och batteridriven sminkspegel med LED- belysning med förvarning för kosmestika. Med lampor runt hela ramen får du bra . Inbyggd belysning med energibesparande LED-ljusfält i sidorna. Det är alltid en utmaning att hitta en bra belysning när man ska sminka sig.


En normalt stor sminkspegel brukar ha sex lampor men det finns . Dansani Solo spegel med belysning 59x1cm. Speciellt i små badrum där en spegel verkligen kan göra stor skillnad i hur badrummet upplevs. Som sagt - klicka tummen upp om du vill se ”Min sminkkollektion”, så att jag vet! Arbetsplats Elite Dubble med belysning Made in Europe.


Köp spegel online hos Chilli. Galaxy spegel med belysning. HAFA Förvaringsspegel One 4med belysning vit matt. I en stor spegel kan du se hela din figur, men är det ett mer detaljerat arbete som ska göras som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg