söndag 14 december 2014

Hella relä kopplingsschema

HELLA utvecklar och tillverkar reläer åt bland andra AGCO,. Här finns kopplingsschema och information om hur man kopplar in- och. Dodge Grand Caravan generation med st Hella extraljus i fronten.


Halvljusautomatiken på bilen har gett upp så jag ska göra en liten ful-lösning för att få igång den igen. Bla Hella har såna relän, det sitter en flatstiftssäkring på ena sidan av . Nov jag har letat runt o hittat hur man kopplar relä för extraljus men jag förstår inte, ska man koppla jorden för extraljusen och utgång till samma .

Sep Classic Motor – för dig som har eller drömmer om en veteranbil. Eller motorcyklar , mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul! Hella relä 12V 25A med säkring 25A med flatstiftssäkring A med fäste,. För anslutning av strålkastare, signalhorn, fläktmotor, pumpmotor eller andra strömförbrukare. Med hållare som möjliggör separat montage.


Enkelrelä med fäste och flatstiftsäkring. Minus över strömställare resp. Batteriomkopplare, plus batteri 2. Relä , Bränsleförvärmning.

Elektroniskt blinkrelä 4-stift med felindikering av trasig glödlampa, med fäste. Slutande microrelä 4-stift med resistor. Vi säljer kvalitets produkter till låga priser! Funktion och schema beskrivning av ett relä kopplat till lampor. För att smidigt kunna montera extraljus på ett fordon behöver du införskaffa tre stycken huvudkomponenter: extraljus, fäste och reläsats.


Tillåten belastning vid 12V. Montera ett Hella - relä med anslutningsstiften nedåt. Anslutna enligt kopplingsschema. Hella enkelrelä för extraljus köper du hos SS Bilbehör AB i Göteborg. Das entsprechende Hella -Relais.


I kopplingsschema tänds extrastrålkastaren . Max belastning vid 12V: 40A. Nån som testat dessa på bilden, Hella Micro DE Xenon? Apr Hur kopplar jag enklast in extraljus på en bil utrustad med xenonljus och kan ni rekommendera någon reläsats ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg