måndag 22 december 2014

Rostfri mjölkkanna med lock

Stort utbud av rostfria kärl, upptäck allt vi har nu och beställ enkelt online. Mjölkflaska rak med lock utan bottenband. Krukan är försedd med lock och kraftigt bärhandtag.


En liten spann inspirerad av en gammalsdags mjölkhink. En otroligt fin tillbringare i rostfritt stål med ett fast lock. Locket som förhindrar att smuts kommer ner i drycken är ledat och öppnas med tummen när man håller i .

Tillbringare och kaffekanna i rostfritt stål! Kannan i rostfritt stål rymmer liter och passar bra till vatten, kaffe, mjölk, saft och juice. Perfekt att skumma mjölk. Skål, Rostfritt stål, Vikt kant, olika storlekar.


Kanna Nedda med lock och handtag, cl. Columbia Set Sockerkål samt mjölkkanna Matt krom. Genom att införskaffa en mjölkkanna antingen för din egen skull, eller å dina gästers vägnar så kan du erbjuda mjölk till kaffet. Finns i fem storlekar: lit, lit, lit lit och lit.


Funkar utmärkt som lattekanna, eller mjölkkanna.

Mjölkkanna cl, rostfritt stål. Bra att hälla ur med den. Rostfria lock som ändlock med packning, Rostfria rensluckor mm. Snygg och klassisk kanna som passar fint på kaffebordet. Kan också användas som såskanna.


Designad för både privatburk och restaurang. En bra kanna som håller din . The minimum order for this item . Georg Jensen Henning Koppel Kanna 1. Bastian, Kanna L rostfritt stål. Behållaren levereras med löst liggande lock.


Köp Utrustning hos Menigo Foodservice. Grötkokare av rostfritt stål med lock , mätsticka och tratt. Kylskåpskaraff Med Lock - En karaff som passar i de flesta kylskåpsdörrar.


Presentbox med kanna och glas Houston, glas. Spillfri matlåda av rostfritt stål. Med spillsäkert lock som sluter helt tätt, även locket tlllverkat av stål.


Välj en matlåda av rostfritt stål för långsiktig hållbarhet. Vi har ett stort sortiment av kannor, tillbringare och karaffer i glas, rostfritt stål, mässing och keramik.

Stelton Kanna Med Lock EM Classic 1. Passar till mjölk, kaffe och te. Komplettera din Eva Solokaraff med detta fiffiga lilla lock som skyddar innehållet mot oönskade besök. Flip-top lock till karaff - rostfritt stål. De tillåter oss att känna igen våra registrerade användare, räkna besökarna samt ta reda på hur de . Nord- Lock Låsbricka rostfri 2SMO, NL3ss. Vår flexibla flaska och termosmugg i rostfritt stål med tre olika lock.


Rymmer precis en liten kanna French Press och en skvätt mjölk. Gamla mjölkspannar i koppar. En rostfri kanna med vipp- lock , liter. Den rostfria saknar lock.


Håller värmen bättre än en glaskanna och är tåligare, MEN det är ingen termos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg